Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 03.05.2011.
19:38 >> 00:57h
B92, Beta A
Fotografija tela (ubijenog) Osame Bin Ladena je užasna, izjavio je potparol Bele kuće Džej Karni i naglasio da američke vlasti još nisu donele odluku da li će je objaviti. U Vašingtonu se još uvek čeka donošenje ove odluke.
Utorak 03.05.2011.20:08
Pa sada je valjda svakome jasno da je od davne smrti Bin Ladena, sve vodio Al Zavahiri. Kako Bin Ladena godinama niko nije video samo je "slao kurire", jasno je da je stvar vodio ovaj Al im Zavali koji koristi i mobilni i faks i telefon i radio vezu i satelit bez problema da će ga naći i ubiti foke. Upravo je CIA odgovaralo da se održava mit o živom Bin Ladenu jer su imali pokriće za besomučno ubijanje u Avganistanu, dok se pravi vođa nalazi u Egiptu. Da bi se izvuku iz priče o Avganistanu, popravili rejting Obami i oporavili dolar napravili ceo cirkus sa helikopterima, fokama i direktnim prenosom ubistva kurirove porodice. Sada ovaj čovek mora da gasi vatru i smiruje strasti.
Utorak 03.05.2011.21:57
Bas me zanima koji su to film gledali na velikom ekranu? Mora da je Rambo. A da bi radnja bila dramaticnija, jedan helikopter im se pokvario, pa su onda morali svi, sve sa Osaminim lesom, da se ukrcaju u onaj drugi i tako neki na repu, neki na krovu, neki na elisama, kao u filmu zamaknu ka zalazecem suncu. Kakva je ovo sprdnja i bajka za McDonnalds generaciju!
Utorak 03.05.2011.22:34
To je iz istog studija gde je snimano spustanje na Mesec i americka zastava kako LEPRSA na vetru. Ubice ih Obama kada shvati da je u pitanju bila "skrivena kamera" dok je gledao "prenos uzivo".
Utorak 03.05.2011.21:31
A svijet ceka da Ameri prvo pripreme fotke, da ih dobro obrade!!! Ima tu posla!!! Trebalo bi da se u cijelom svijetu pokaze isto, ali to nece biti lako!!! Oni koji su stvorili avu citlegendu o njemu, moraju sada na ovakav (lazan) nacin da ga se rijese, i da pricu o Bin Ladenu privedu kraju!!! 10 godina su ga jurili, da bi ga na kraju samo ubili?! Zasto??? Zato sto ne stoji on iza njihovedrzavne tragedije 9/11, ali vrlo dobro zna ko stoji??? Da je kriv, oni bi ga samo uhapsili i procesuirali... Pokazivali bi ga sada citavom svijetu, ali kao svoj veliki uspjeh! Ovako, mogu da mu pljunu pod prozor!!!
Utorak 03.05.2011.21:53
Ono što svijet čeka je to da američka zla imperija propadne što prije. I da zločinci ovog svijeta budi kamenovani od napaćenog naroda.
Sreda 04.05.2011.10:37
"Objavljivanje fotografije tela Osame Bin Ladena nakon pucnjave je veoma delikatna stvar, i još ćemo proceniti da li je neophodno da to učinimo (objavimo fotografiju)"! NEOPHODNO JE!!! Tolike "delikatne" i "stravicene" slike su objavljivane i objavljuju se svaki dan u medijima, da jedan "mrtav Bin Laden" nece biti nista narocito novo, osim sto bi se radilo o "glavnom liku Americke, nacionalne tragedije, poznate kao 9/11"!!! Veci problem im predstavlja cinjenica, da bi se pokazivanjem slike otkrila i laz!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)